یادداشت سیاستی

مروری بر دفترچه یادداشت سیاستی پژوهشکده حکمت

تحلیل پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت از سیاست گذاری های کشور با سلسله یادداشت های سیاستی

به گزارش گروه خبر جامعه اندیشکده ها؛ پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت در سلسله یادداشت های سیاستی خود تحت عنوان دفترچه یادداشت سیاستی به تحلیل های تازه پیرامون مسائل کشور می‌پردازد.

در تازه ترینِ این یادداشت ها، به قلم رضا عزیزی، مدیر گروه حقوق و سیاست این پژوهشکده، «مشارکت گسترده» در روابط ایران و چین توصیه شده است. عزیزی در «آینده پژوهی جایگاه ایران در کمربند اقتصادی راه ابریشم»، چهار راهبرد «طرد چین»، «عدم اقدام»، «مشارکت ملایم کنونی» و «مشارکت گسترده» را برای تنظیم روابط ایران با چین برشمرده و در نهایت «راهبرد مشارکت گسترده» را به دلیل «منافع متقابل ایران و چین و چشم انداز چند قطبی شدن نظام بین الملل»، راهبردی «بی بدیل» معرفی کرده است.

همچنین در یادداشت «تحلیل وضعیت موجود سامانه های شفافیت اقتصادی» به قلم حسین اسفندیار، مدیر گروه اقتصاد و صنعت پژوهشکده؛ پیشگیری، رصد و مبارزه با فساد اقتصادی منوط به فعالیت های نظام مند شفافیت شده است.

صالح رشید حاجی لو، رئیس پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت، نیز در یادداشت «طراحی الگوی ساماندهی و توسعه آموزش عالی مبتنی بر آمایش سرزمین»، یکی از مسائل پیش روی اجرای آمایش آموزش عالی را «نبود چارچوب و شاخص های استاندارد و مدون» برای آموزش عالی دانسته است. از نظر حاجی لو مسئله اجرای آمایش آموزش عالی، در شاخص نگاری برای آمایش نهفته است.

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا