اخباراخبار عمومی

نظام ارتقا اساتید، نیازمند طراحی بسته سیاستی

به دنبال اعتراض کارشناسان به آخرین اصلاحیه آیین نامه ارتقا اساتید، پژوهشکده حکمت به نقد این آیین نامه پرداخته است.

به گزارش گروه خبر جامعه اندیشکده ها؛ تحلیلگر کارگروه آموزش عالی پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت، اصلاح نظام ارتقا اساتید را نیازمند یک بسته سیاستی جامع می‌داند.

هادی یوسفی، تحلیلگر ارشد کارگروه آموزش عالی پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت، در پی اصلاحیه اخیر آیین نامه ارتقا اساتید، به بررسی این تغییرات پرداخته است.

یوسفی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، ضمن مرور ایرادات آیین نامه ارتقا اساتید، تاکید کرده است که «ایراد اصلی در ارتقا فقط مربوط به آیین نامه نمی‌شود؛ بلکه نظام ارتقا باید مورد بازنگری قرار گیرد. در حقیقت ما یک سری عناصر داخل سیستم و یک سری عناصر خارج از سیستم داریم. به همین منظور لازم است یک بسته سیاستی داشته باشیم که در آن مسائلی همچون تامین مالی، آمایش، سرزمینی آموزش عالی، ماموریت گرایی دانشگاه ها و … دیده شود؛ بنابراین تنها با تغییر آیین نامه ارتقا اساتید به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید. به همین منظور وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی باید به دنبال ایجاد یک بسته سیاستی باشند».

متن کامل گفت و گوی خبرگزاری دانشجو با هادی یوسفی، تحلیلگر ارشد کارگروه آموزش عالی پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت، را اینجا بخوانید.

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا