اخباراخبار عمومی

کاندیداتوری تعدادی از اعضای اندیشکده ها در انتخابات مجلس یازدهم

دست کم 8 نفر از اعضای اندیشکده های کشور در انتخابات مجلس یازدهم کاندید شدند

به گزارش گروه خبر جامعه اندیشکده های ایران؛ بررسی فهرست نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات مجلس شورای اسلامی نشان می دهد که برخی از اعضای جامعه اندیشکده های ایران نیز در بین کاندیداها قرار دارند. سایت جامعه اندیشکده های ایران قصد دارد مصاحبه هایی اختصاصی با نامزدهای فوق ترتیب دهد. برخی سوالات مصاحبه در اینجا می آید. کاربران سایت نیز می توانند سوالات پیشنهادی خود را از این نامزدها در بخش نظرات درج نمایند.

سوالات مصاحبه با نامزدهای انتخابات مجلس از اعضای اندیشکده ها

  1. فعالیت شما در یک اندیشکده به چه میزان شما را برای نمایندگی مردم در مجلس آماده کرده است و چه توانمندی های ویژه ای را در شما ایجاد نموده است؟
  2. به عنوان یکی از اعضای اندیشکده ها چه تفاوت رویکردی با جناح های سیاسی برای حضور در انتخابات مجلس دارید و ماموریت خود را در مجلس یازدهم چه می دانید؟
  3. به نظر شما حضور مستقیم اعضای اندیشکده ها در سطوح مختلف تصمیم گیری کشور بهتر است یا حضور غیرمستقیم آن ها و ایفای نقش های مشاوره ای و تصمیم سازی؟
  4. در صورت ورود به مجلس، کدام کمیسیون را برای عضویت انتخاب می کنید و برنامه شما برای ایجاد ارتباط نزدیک تر کمیسیون های مجلس با اندیشکده ها چیست؟
  5. کدام یک از پیشنهادهای کلان تهیه شده در اندیشکده ها را مناسب جهت طرح و پیگیری در مجلس می دانید؟
  6. با توجه به عدم اجرای صحیح اختصاص یک درصد بودجه دستگاه های اجرایی برای انجام پژوهش – که در قانون پیش بینی شده است- برنامه شما برای تحقق این امر و وارد شدن آن به فضای اندیشکده ها چیست؟
  7. رویکرد شما نسبت به شفافیت در مجلس شورای اسلامی (و به صورت کلی در ساختار حکمرانی کشور) چیست و چه برنامه ای در این زمینه دارید؟

در ادامه با تعدادی از این نامزدها آشنا می شویم:

۱. سید احسان خاندوزی (کد انتخاباتی ۴۲۶۲ – تهران)

سید احسان خاندوزی

سید احسان خاندوزی مدیر دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و استادیار اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی است. خاندوزی عضویت در اندیشکده حکمرانی شریف را نیز در سابقه خود دارد.

۲. سید مهدی زری باف (کد انتخاباتی ۵۱۶۴ – تهران)

سید مهدی زری باف

سید مهدی زریباف مدیر مرکز تحقیقات مبانی و مدل های اقتصادی بومی و دانش آموخته دکتری اقتصاد نظری از دانشگاه علامه طباطبائی است.

۳. روح اله ایزدخواه (کد انتخاباتی ۱۹۱۶ – تهران)

روح الله ایزدخواه

روح الله ایزدخواه مدیر اندیشکده توسعه منطقه ای فناوری و دانش آموخته دکتری مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبائی است.

۴. سمیه رفیعی (کد انتخاباتی ۴۹۴۲ – تهران)

سمیه رفیعی مدیر دپارتمان محیط زیست مرکز پژوهشی آرا  و دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت برنامه ریزی محیط زیست از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات است.

۵. مصطفی زمانیان

مصطفی زمانیان

مصطفی زمانیان مدیر گروه پژوهشی مدیریت راهبردی انرژی آیندگان است.

۶. جواد نیکی ملکی (کد انتخاباتی ۸۷۵۶ – تهران)

جواد نیکی-ملکی

جواد نیکی ملکی مدیر اندیشکده راهبردی تبیین و دانشجوی دکتری مدیریت رسانه است.

۷. مهدی موحدی بک نظر (کد انتخاباتی ۸۲۷۸ – تهران)

مهدی موحدی بک نظر

مهدی موحدی بک نظر پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد است.

۸. محمد جواد رضائی (کد انتخاباتی ۴۸۸۲ – تهران)

محمد جواد رضائی پژوهشگر مرکز تحقیقات مبانی و مدل های واقتصادی بومی و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد است. محمد جواد رضائی دانش آموخته دکتری تخصصی علوم اقتصادی است.

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا