اخباردومین جایزه ملی سیاستگذاری

گزارش تصویری پنل اشتغال، تعاون و رفاه

پنل اشتغال، تعاون و رفاه با ارائه 4 پروژه از مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری، مرکز مطالعات توسعه و رقابت، مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه، مرکز طراحی حکمرانی نرم و هوشمند فطن و اندیشکده پایا برگزار شد.

مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری نخستین پروژه پنل را با عنوان «ضرورت، کارکرد و الزامات تشکیل صندوق عدالت و پیشرفت» توسط حمید محمدی ارائه داد.
تحقق رشد ۸ درصدی کشور از طریق توسعه زیرساخت های استان ها، حمایت از کسب و کارهای غیردولتی، تجمیع منابع و سیاستگذاری های پراکنده و… مد نظر این پروژه بود.

محمدحسین مخصوصی از مرکز مطالعات توسعه و رقابت در ارائه دوم پنل به «بررسی اثر سیاست مسدودسازی اینستاگرام بر کسب و کارهای فضای مجازی و زنجیره ارزش اقتصاد دیجیتال» پرداخت.
بررسی آسیب های ناشی از مسدودسازی اینستاگرام طی پاییز ۱۴۰۱ در این پروژه دنبال شده است؛ تجارت اجتماعی ۱۰ تا ۲۰ درصد تجارت الکترونیک را به خود اختصاص داده است.

مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه و مرکز طراحی حکمرانی نرم و هوشمند فطن پروژه مشترک «آسیب شناسی تسهیلات اشتغال زایی در کشور» را توسط امیر مهدی زاده ارائه دادند.
توصیه های این پروژه برای رفع چالش های عدم موفقیت طرح های اشتغال زایی نظیر تعداد زیاد فارغ التحصیلان دانشگاهی، نبود مهارت آموزی کافی در بین فارغ التحصیلان و رکود کلی اقتصاد ایران ارائه شده است.

«حلقه های مفقوده توسعه ای در استان سیستان و بلوچستان» آخرین پروژه پنل از اندیشکده پایا بود که توسط مهدی علیان ارائه شد.
این پروژه درصدد شناسایی توانمندی های استان برای خروج این استان از انزوای توسعه ای و کاهش محرومیت بر بسترهای قابل ورود دانشگاه جامع امام حسین (ع) بوده است.

۴ پروژه این پنل توسط علی سرزعیم، سید جعفر حسینی و محمدحسین قمری داوری شدند.

اعلام نتایج داوری به زودی…

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا