اخبارفراخوان

فراخوان همکاری بنیاد ملی نخبگان با اندیشکده‌ های کشور

پنجمین دوره طرح شهید احمدی روشن با استفاده از ظرفیت جامعه اندیشکده های کشور برگزار می‌شود.

بنیاد ملی نخبگان با اجرای طرح شهید احمدی روشن ، به دنبال استفاده از توانمندی‌ های دانشجویان صاحب استعداد برتر در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور است. در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی، با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هسته‌ های نخبگانی مسئله‌ محور را حول این موضوعات ایجاد می‌کنند. این هسته‌ ها با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل می‌شود و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در یک بازه زمانی نه ماهه به حل موضوع می‌پردازند.

اینک در پنجمین دوره از طرح شهید احمدی روشن، بنیاد ملی نخبگان با همکاری جامعه اندیشکده ‌ها، قصد دارد از همکاری و مشارکت اندیشکده‌ های کشور در این طرح، بهره‌مند شود.

چگونگی همکاری اندیشکده‌ ها با طرح شهید احمدی روشن

بنیاد ملی نخبگان با هدف رشد مهارت ‌های علمی و عملی و شخصیتی دانشجویانی که در این طرح شرکت می‌کنند، اقدام به برگزاری طرح شهید احمدی روشن می‌کند. این طرح با ایجاد هسته ‌های مسئله ‌محور متشکل از دانشجویانی که از حداقل امتیاز نخبگی برخوردارند در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، طی مدت زمان نه ماهه، با راهبری و مدیریت اساتید خبره که سابقه فعالیت حول موضوعات مهم و اساسی کشور را دارند، اجرا می‌شود. هر یک از هسته ‌های شرکت کننده در این طرح، با تمرکز روی موضوعی خاص، به حل مسئله ‌ای از مسائل کشور می‌پردازند. و در نهایت پروژه ‌های اجرا شده توسط هسته‌ های شرکت ‌کننده، توسط اساتید داور، ارزیابی و رتبه‌ بندی می‌شوند.

اندیشکده ‌ها می‌توانند برای اتصال به هر یک از هسته ‌های دانشجویی مسئله‌ محور طرح شهید احمدی روشن ثبت ‌نام کنند. به این منظور اندیشکده‌ ها می‌توانند موضوعات پژوهشی خود را برای شرکت در فرآیند ارزیابی این طرح ارسال کنند. در صورت برگزیده شدن هر موضوع، یک هسته دانشجویی شامل ده دانشجوی نخبه حول آن موضوع شکل خواهد گرفت. این موضوعات، توسط یک استاد خبره و با سابقه فعالیت حول موضوعات مهم و اساسی کشور که توانایی راهبری و مدیریت هر یک از این تیم ‌های دانشجویی را داشته باشند، راهبری خواهند شد.

اندیشکده ‌ها می‌توانند برای مشارکت در این طرح موضوعات پروژه ‌ها، اساتید راهنما و اساتید داور مدنظر خودشان را معرفی کنند.

  • موضوعات پروژه ‌ها: این موضوعات باید ناظر به حل مسائل واقعی باشند (در صورتی که موضوع پروژه کارفرما داشته باشد، احتمال انتخاب آن توسط بنیاد ملی نخبگان افزایش خواهد یافت) و باید به صورت کلی یا بخشی (به طور مثال چند فاز از پروژه) قابل اجرا طی نه ماه باشند.
  • اساتید راهنما: در این طرح منظور از اساتید راهنما مدیران اندیشکده‌ ها یا مدیران پروژه‌ ها هستند. اساتید خبره معرفی‌شده، صرفا افراد دانشگاهی نیستند و فرد خبره غیردانشگاهی در صورت بهره‌ مندی از ویژگی ‌های مد نظر بنیاد ملی نخبگان، می‌توانند به عنوان اساتید راهنما معرفی شوند.
  • اساتید داور: فرآیند ارزیابی و انتخاب موضوعات در طرح شهید احمدی روشن، توسط اساتید داور انجام می‌شود. این اساتید باید از افراد با سابقه فضای اندیشکده‌ های کشور باشند. اندیشکده ‌ها می‌توانند داوران پیشنهادی خود را برای حضور در فرآیندهای ارزیابی طرح شهید احمدی روشن، معرفی کنند.

مزایای طرح شهید احمدی روشن برای اندیشکده ‌ها

اندیشکده‌ ها با مشارکت در پنجمین دوره طرح شهید احمدی روشن از مزایای زیر بهره‌ مند خواهند شد:

  1. فرصت بهره‌ مندی از نیروی انسانی متخصص و نخبه طی طرح شهید احمدی روشن؛
  2. فرصت مصاحبه با تعداد قابل توجهی از دانشجویان نخبه کشور و انتخاب دانشجویان متناسب با توانمندی ‌های مورد نیاز طرح؛
  3. تامین ۶۰ درصد از منابع مالی هزینه‌ های نیروی انسانی طرح، توسط بنیاد ملی نخبگان؛ و
  4. تامین تمامی هزینه ‌های طرح در صورتی که به عنوان یکی از طرح‌ های برگزیده توسط بنیاد ملی نخبگان انتخاب شود.

مستندات مورد نیاز

هر یک از اندیشکده ‌های کشور می‌توانند با ارسال موارد زیر، جهت شرکت در این طرح اعلام حضور کنند:

  1. فایل اکسل موضوعات: شامل نام موضوع یا پروژه و شرح مختصری از مسئله، کارفرما یا صاحب متناظر با هر مسئله (در صورت وجود)، نحوه و میزان حمایت کارفرما یا اندیشکده از هسته ‌های نخبگانی شکل گرفته؛
  2. فایل اکسل اساتید راهنما: شامل اسامی اساتید، آدرس محل اشتغال، شماره تماس، ایمیل و لینک رزومه اساتید؛
  3. فایل اکسل اساتید داور: شامل اسامی اساتید، آدرس محل اشتغال، شماره تماس، ایمیل و لینک رزومه اساتید (معرفی اساتید داور، درصورت تمایل اندیشکده و به صورت داوطلبانه است).

اندیشکده ‌هایی که تمایل به شرکت در پنجمین دوره از طرح شهید احمدی روشن دارند، می‌بایست موارد فوق را حداکثر تا ۱۰ تیرماه ۱۳۹۹ به آدرس ایمیل info@iranthinktanks.com یا شماره ۰۹۱۵۲۳۸۴۹۲۹ در پیام ‌رسان‌ های بله، تلگرام یا واتساپ ارسال نمایند.

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا