اخباراخبار آموزش

جهت دهی نادرست آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی

رئیس پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت از آیین نامه پیشنهادیِ این پژوهشکده خبر داد.

به گزارش گروه خبر جامعه اندیشکده ها؛ آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی که از سال ۸۳ در وزارت علوم مورد بحث و بررسی بوده است؛ در سال ۹۷ نهایی و در سال ۹۸ اصلاح شد. علیرغم طی پروسه زمانی طولانی، این آیین نامه همچنان با ابهامات و انتقادات بسیاری رو به رو است. پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت از سال ۹۴ به تغییر این آیین نامه نظر داشته و بخشی از فعالیت پژوهشی خود را به این امر معطوف کرده است. صالح رشید حاجی خواجه لو، رئیس این پژوهشکده، در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو به مرور انتقادی آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی و رویکردهای جایگزین جهت اصلاح مفاد آن پرداخته است.

رشید حاجی خواجه لو با انتقاد از رشد کمی مقالات، ریشه این جهت دهی کمی را در آیین نامه ارتقای هیئت علمی جست و جو می‌کند و به تغییر شاخص های آیین نامه از کمیت گرایی و مقاله شماری به کیفیت گرایی، مسئله پردازی و اثرگذاری نظر دارد.

نقد دیگر رئیس پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت به نادیده انگاریِ ماموریت دانشگاه های مختلف در حوزه های آموزش محوری، پژوهش محوری و مهارت محوری و به تبع آن یکسان انگاریِ رسالت اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در این آیین نامه است. به زعم وی یک آیین نامه واحد برای تمامی دانشگاه ها با ماموریت های متعدد، انتظار یکسانی را از دانشگاه های گوناگون رقم زده است؛ که به وضوح انتظار نادرستی است.

رشید خواجه حاجی لو در این گفت و گو درباره تلاش پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت جهت مطالعه بر آیین نامه کنونی و تنظیم اصلاحیه ای بر آن در قالب تدوین آیین نامه ای جدید برای دانشگاه های دولتی گفته است.

متن کامل گفت و گوی خبرگزاری دانشجو با صالح رشید خواجه حاجی لو، رئیس پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت را اینجا بخوانید.

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا