اخباردومین جایزه ملی سیاستگذاری

گزارش تصویری پنل فرهنگ و جامعه

پنل فرهنگ و جامعه با ارائه 5 پروژه از اندیشکده همپا، اندیشکده حرف، اندیشکده دین و حکمرانی، مرکز بینش های رفتاری ایران و گروه سیاست پژوهی و تحلیل داده نمافر برگزار شد.

اندیشکده حرف با ارائه «طرح ارتقای تاب آوری و رقابت پذیری بین المللی در حوزه های صنایع خلاق» توسط زهرا اکبری، نخستین پروژه پنل را روی سن برد.
این پروژه با مطالعه صنایع دستی، تبلیغات، معماری، موسیقی و نوشت افزار؛ به احصای چالش های هر صنعت به راهکارهایی چون سیاستگذاری بخش آموزی، زمینه سازی حضور بخش خصوصی، طراحی سازوکار برای دستیابی به مواد اولیه و… رسیده است.

گروه سیاست پژوهی و تحلیل داده نمافر، پروژه «نقشه وضعیت صنایع فرهنگ بنیان با رویکرد آماری و کارکرد‌های نظام نوآوری» را توسط معصومه زورمند ارائه داد.
در این پروژه، بررسی صنعت کتاب از هفت منظر آموزش و محتوا، تولید و اشتغال، گفتمان سازی و ترویج، بازار و فروش، مخاطب و مصرف، ارزیابی و نظارت، و تامین و مالی صورت گرفته و آخرین آمار هر حوزه را (تا سال ۹۹) ارائه داده است.

اندیشکده همپا با «الگوی ارزیابی هسته های کنشگر پیشرفت» سومین پروژه پنل را با ارائه میثم خلیلی به پنل آورد.
این پروژه با هدف دستیابی به الگویی برای سنجش گروه های فعال در عرصه های پیشرفت کشور در سال ۹۹، کارنامه سه گانه ای (گروهی، فردی و برآیند فردی) را برای هشت گروه فعال در شهرستان زهک سیستان و بلوچستان طراحی کرده است. این الگو موفق به احراز شرایط دانش بنیانی در معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری شده است.

اندیشکده دین و حکمرانی در آخرین پروژه «الگوی تعامل سازمان تعلیم و تربیت کودک با مجموعه نقش آفرینان حوزه کودک» را توسط حسین علیزاده برای ارائه داشت.
این پروژه با رصد الگوی کلان حکمرانی تعلیم و تربیت در ایران، ردپای سه مکتب «اقتدارگرا، بازار آزاد و انسجام اجتماعی» را در حوزه تعلیم و تربیت کشور شناسایی کرده است و زنجیره ارزشی سه لایه ای برای یک نظام تحولی را پیشنهاد داده است؛ شامل لایه مدیریت راهبردی، بسترها و خدمات.

مرکز بینش های رفتاری ایران، در چهارمین پروژه توسط ابراهیم کنی، «تلنگر های متن پایه مبتنی بر اصول علوم رفتاری و افزایش میزان واکسیناسیون کووید-۱۹» را ارائه داد.
این پروژه با طراحی شش نوع پیامک براساس اصول علوم رفتاری در شش استان قم، خراسان رضوی، یزد، اردبیل، بوشهر و گیلان؛ تاثیر این پیامک ها را در آمار واکسیناسیون بررسی کرده است.

سیدمجید امامی، میثم مهدیار و محمدعلی دولت کمیته علمی این پنل بودند.

اعلام نتایج داوری به زودی…

اخبار

اخبار و رویدادهای اندیشکده‌های ایران را در این صفحه دنبال کنید. مشاهده سایر اخبار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا